Skip to content

9. juni 2011

Første gæstetaler! Og lidt IBM Sametime 8.5.2

af bofalkenberg

I går onsdag og igen i morgen fredag har vi fornøjelsen af Kim Gjetting fra MT Højgaard som gæste taler på vores webinarer: Lotus Sametime hos MT Højgaard – så STOR tak til Kim for at stille op!.

Kim Gjetting

Kim fortalte om, hvordan online møder håndteres hos MT Højgaard og det forløb, de har været igennem. Det var både interessant og oplysende!

Det var ikke så meget teknikken, der var i fokus – mere hvad skal der til, og den rejse de har været igennem, for at dette er blevet en success. Eksempelvis nævner han de fordele, de allerede har realiseret …

Nu var det et kort webinar, men jeg er sikker på at vi kan få Kim til at uddybe, for dem der har spørgsmål.

Der er stadig en chance for at høre Kim fortælle, da vi gentager webinaret i morgen kl. 8.45 – 9.00. Tilmelding sker det plejer via http://www.lotus.dk

Og så til noget (næsten) andet – IBM Sametime 8.5.2 workshop den 23/6 kl. 13 – 16 hos IBM i Lundtofte.

Nu, hvor vi har fået den nye version af IBM Sametime 8.5.2 vil vi gerne benytte lejligheden til at afholde en lille workshop om denne – af teknisk karakter. Vi vil derfor se nærmere på, hvad der er nyt, oven i købet med mulighed for selv at prøve. Samtidig vil vi fortælle om, hvad der teknisk skal til for at komme op på denne version. Poul Olczyk deler sine erfaringer med os om hvordan han har sat det op. Her er altså en rig lejlighed for at få dybere indsigt og svar på spørgsmål, da Poul er en meget erfaren herre!

Da der er tale om en workshop (gratis), er der i sagens natur begrænsede antal pladser, så tilmeld dig hellere før end siden!. Tilmelding sker til lotusdk@dk.ibm.com.

Jeg håber, vi ses!

/Bo Falkenberg

Read more from Events

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: