Skip to content

23. september 2011

Sociale medier, samarbejde og netværksgrupper

af Lotusdk

 I går var IBM vært for en af VidenDanmarks videngrupper “Sociale Medier”. Mødet blev holdt her hos os i Lyngby – og agendaen indholdte også en præsentation af, hvordan IBM bruger sociale værktøjer internt i virksomheden.

 IBM er jo rigtigt langt fremme i brugen af vores interne værktøjer – også selvom vi naturligvis har alle de samme udfordringer som andre virksomheder står med.

 Vi er prøveklude for diverse applikationer, som f.eks. en “wannabee” udvikler måske har opfundet – vi har en fantastisk Research & Development afdeling som tænker tanker og bygger ting, der ser ud til at være endnu et “legetøj”, men som faktisk kamuflerer og indsamler hvordan vi tager tingene i brug og hvordan de faktisk spredes i vores virksomhed.

Alle de her ting er en del af min dagligdag – mange af dem integreres også nemt ind i min mailklient, så jeg kan jo næten ikke undgå at bruge dem – og alt sammen er noget jeg nu absolut tager for givet..

Derfor er det så dejligt en gang imellem at møde mennesker fra andre virksomheder, for når vi viser hvad vi har og hvordan vi faktisk selv bruger vores egen “medicin” – så kan man se og høre dem gispe og kommentere at “flot” – “én sån vil jeg OGSÅ have” …

Så mon ikke der er noget om det – IBM spiller en rolle indenfor Social Business.

Har din virksomhed brug for inspiration til en smartere hverdag? Der er mange muligheder – og jeg vil naturligvis pege på IBM Smarter Business 2011, som afholdes den 11. oktober – hvor man på Connect & Collaborate sporet kan få masser af inspiration såvel fra kunder, som også har startet deres rejse med disse værktøjer – men også fra IBM’ere, hvor du blandt andet kan høre mere om, hvordan man kan slå nogle af de myter ihjel, der står i vejen for adoptionen af sociale samarbejdsværktøjer….

Du kommer vel?

/Mona

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: