Skip to content

7. november 2011

Webinar – Skab Social Business med Sharepoint

af Lotusdk

Microsoft Sharepoint er et produkt med mange facetter og et produkt som forsøger at favne vidt. En slags schweizerkniv for webbaserede løsninger. Seneste version af SharePoint indeholder f.eks. en række nye tiltag indenfor Social Media og Social Business.

Virksomheder kan bruge Social Business til at transformere hvordan medarbejdere finder og deler viden internt, med kunder og imellem partnere.

SharePoint rummer mange af de samme web 2.0 værktøjer, men er ikke bygget fra grunden til at være en social business platform og er derfor kun i begrænset omfang egnet til at facilitere den social business transformation, som i øjeblikket er en af de stærkeste trends indenfor IT og virksomhedsudvikling.

Ved at kombinere SharePoint med IBM Connections får man en stærk kombination, som ikke alene er stærk på dokument siden, men også har alle de sociale egenskaber, som kan sikre at initiativer indenfor Social Business bliver en succes. Deltag i webinaret og lær hvordan I kan styrke jeres eksisterende samarbejdsløsning, hvad enten den er baseret på IBM teknologi, SharePoint eller måske noget helt tredje.

Invester 30 minutter af din tid og deltag på et af vores online webinars: tirsdag den 15/11 eller torsdag den 17/11 fra kl. 08:45 – 09:15.

Vi har desværre problemer med vores kalenderfunktion på vores hjemmeside, fra hvilken man normalt tilmelder sig vores webinarer. Denne situation er unik og vi vil selvfølgelig løse problemet hurtigst muligt. Hvis du har lyst til at deltage i dette webinar, bedes du i stedet sende en email med følgende information til lotusdk@dk.ibm.com :

Fulde navn:
Virksomhed:
Telefonnummer:
Jobtitel:
Email:
Dato for deltagelse(15/11 / 17/11):

Link til Lotus Live mødet: http://www.ibm.com/collaboration/meeting/join?id=MONAHAK
For at kunne høre præsentationen, bedes du ringe ind på: 32711870 efterfulgt af 86117839#

Når du har sendt en email med ovenstående information er du automatisk registreret til webinaret. Eventuelle spørgsmål stilles til lotusdk@dk.ibm.com.

Vi ser frem til din deltagelse!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: