Skip to content

8. november 2011

Social Business JAM

af Lotusdk

JAM – det kan være noget andet end en række musikere i en “u-kontrolleret” og løssluppen kamp med musikinstrumenter eller syltetøj (på engelsk). JAM er også en metode til samarbejde på tværs – af det hele. For som de kloge siger – hvis vi deler vores viden, så finder vi bedre løsninger og resultaterne bliver bedre når vi løfter i flok.

IBM har nogle fantastiske værktøjer til at hjælpe mennesker med at samarbejde på tværs af tidszoner, industrier, virksomheder og roller. Disse værktøjer bliver taget i brug til et Jam, arrangeret af W3C – World Wide Web Consortium, men det primære formål er at udforske tendenser og begreber i Social Business, med henblik på at finde behov for åbne standarder indenfor dette område.

Så hvis du har en mening, synspunkter eller måske bare er lidt nysgerrig efter at høre hvad andre synes og mener om Social Business – så har du her en unik mulighed for at følge med i debatten og dialogen. Der er en række spændende ledere og personer fra forskellige organisationer og virksomheder, som faciliterer forskellige diskussionsområder.
Nu er det jo heldigvis sådan,  at diskussionerne foregår døgnet rundt i et miljø, som gør det muligt for deltagerne at være på når det passer ind i  kalenderen.

W3C Social Business Jam – starter idag den 8. november  kl. 16 dansk tid og strækker sig over 3 dage, frem til den 10 november.

Du kan se meget mere om Social Business Jam her:
http://www.w3.org/2011/socialbusiness-jam/

Prøv det!

//Mona Hakansson

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: