Skip to content

7. marts 2012

Agenda for Lotusphere – Latest & Greatest

af Lotusdk

Nedenstående er Agendaen for vores Inspirationsdag d. 21 & 22. marts. Du kan tilmelde dig her.

 

Latest and Greatest from IBM Collaboration Solutions
Social Business has become a competitive differentiator. From reinventing the way we work to building compelling customer experiences — one thing that stands out is the almost unlimited opportunity for social business to change the way people and processes are connected, to increase the speed and flexibility of those processes, and ultimately, to transform your business. Listen to IBMs innovative and ground-breaking solutions that are open, mobile and simple that can be deployed today and seize the initiative


IBM Connections – opsamling og nyheder
Når du nu vil være en Social Business, så er IBM Connections det rigtige valg! Her får du  mulighed for at dele indhold, viden og finde ekspertise i din organisation for at hurtigere opnå resultater og innovation. Vi kan rigtig meget i dag og fremtiden tegner lys – så kom og hør om status på dette område og hvad fremtiden vil bringe.

Pause

Lotus Notes og Domino
Lotus Notes og Domino fortsætter fremad! Der kommer en række ting, både som direkte små forbedringer i næste version, men så sandelig også helt andre nyheder. For eksempel er der planlagt en “Notes Player” så vi får en nem måde at bruge Notes løsninger direkte i en browser. Derudover skal vi til at tænke i Social Mail – en fortsættelse af den rejse vi allerede er startet i samspillet med IBM Connections. Vi skal heller ikke glemme den gode Lotus Traveler som kommer med nogle længe ventede forbedringer.
Der er naturligvis flere ting, der vil blive dækket …

Frokost

IBM SmartCloud for Social Business
Cloud – eller “Skyen” er alle vegne – også når vi ser på løsninger til samarbejde. Hvorfor skal man installere og drive det hele selv, når man kan betale sig til nem, online adgang via et månedligt abonnement? Kom og hør om dine muligheder for at benytte cloud-baserede tjenester til internt og eksternt samarbejde i IBM’s SmartCloud for Social Business. Få også et smugkik på IBM Docs, fremtidens webbaserede, online løsning til udarbejdelse af præstentationer, dokumenter og regneark.

Mobilitet
SmartPhones og Tablets vinder frem og det skal vi naturligvis også understøtte. Lad os se hvad der er på vej inden for disse spændende områder. IBM Sametime er jo også en del af dette, så vi kigger også på hvad der er sket inden for IBM Sametime, blandt andet den nyhed, der kom lige før jul til forbedret understøttelse af iPhones og Android, og hvad vi kan forvente fremover.

Pause

De unge er klar – er du klar?
Vi slutter dagen af med et indlæg omkring, hvordan man gør andre steder. Helt specifikt fortæller vi om, hvordan de unge har taget dette til sig og hvad det kommer til at betyde for dig og din organisation, når de dukker op på din arbejdsplads. De har mange forventninger, så her er hvad du går i møde..

Afslutning

 
Tilmeld dig her!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: