Skip to content

13. marts 2012

Webinar: Kom foran dine konkurrenter – Bliv en Social Business

af Lotusdk

Den nyeste trend inden for IT-verdenen er Social Business, og ligesom i Internettets startfase, er der mange virksomheder som er usikre på hvordan det skal gribes an. I dag er den generelle antagelse at “Social” refererer til fx Twitter og Facebook – noget børn og voksne gør i fritiden og kun for at underholde sig selv med.

“Det kan da ikke bruges i virksomheder!!” – Eller kan det?

Der er innovative virksomheder, som har set det værdiskabende i at bruge “Social” og ikke kun i marketing og PR sammenhænge, men i alle dele af virksomheden. Social Business giver nemlig virksomheden mulighed for at forbedre konkurrenceevnen og optimere mål, som fx omsætning og overskud.

Da Internettet fik sin storhedstid og man var en af de virksomheder der lurepassede, så kunne man, efter at have set fordelene ved Internettet, “springe på vognen” uden de store økonomiske eller tidsmæssige omkostninger. I Social Business er det en anden faktor der er væsentlig og det er ens netværk. Hvis man tænker på sit netværk i dag, så er det noget der tager tid at skabe. First movers indenfor Social Business vil derfor have et forspring idet de vil have tid til at skabe et netværk i deres sociale eco-system af interessenter, som består af fx kunder, leverandører og internt i virksomheden.

Denne vilje og innovative tilgang er kritisk for at kunne drage fordel af Social Business. Derfor vil IBM gerne invitere dig til vores webinar, så at vi kan hjælpe dig med at komme igang med Social Business. Vi vil også fortælle hvordan IBM selv gør i dag og fortælle om hvordan Social Business har hjulpet os.

 Grib chancen og få det hurtige overblik. Invester 30 minutter af din tid og deltag på et af vores online webinars: tirsdag d. 27/3 eller torsdag d. 29/3 fra kl. 08:45 – 09:15.

Efter din tilmelding modtager du en mail med yderligere information med link og login til webinaret.

Tilmeld dig her:

**Vi er derudover  ved at udføre en spørgeundersøgelse angående vores webinarer. Brug 1 minut af din tid og hjælp os med at gøre vores webinarer bedre. Du kan deltage i vores survey her: IBM Webinar Survey**

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: