Hop til indhold

12. april 2012

SUTlite Webinar & Polycom/IBM Social Business Event

af Lotusdk

SUTlite Webinar

Udnytter du alle de muligheder som du kan få fra din Notes/Domino løsning? Er du klar over at du nemt kan se om kollegaen er tilgængelig – og hurtigt tage fat i dem og få afklaret et hurtigt spørgsmål via chat? IBM Sametime giver dig denne mulighed – og du kan tage den i brug sammen med din Domino/Notes løsning. Fordelene ved at bruge IBM Sametime, som du allerede har installeret, er enorme.

Men – det stopper ikke her – hvorfor ikke gå videre på rejsen og tage yderligere funktioner i brug? Du har nemlig mulighed for at bruge video og lyd sammen med webbaserede møder. Alt sammen noget som gør dine medarbejdere produktive – samtidig med at du kan spare omkostninger på dyre eksterne virtuelle møder. Hvorfor dog bruge penge på dyr telefoni hvis dine medarbejdere kan samarbejde direkte fra Lotus Notes – også med partnere og/eller kunder. Vi kan hjælpe dig til at tage næste skridt.

I disse tider er der stort fokus på omkostninger – og med god grund. Udnyt din eksisterende løsning optimalt, og gør det nemt for dine medarbejdere at samarbejde på kontoret og på farten – eller fra hjemmearbejdspladsen. Spar penge på dyr telefoni, spar penge på omkostninger til eksterne webkonferencer, samtidig med at produktiviteten i din virksomhed forøges.

Svaret på alt dette hedder SUTlite. På dette webinar vil IBM og partnere tilbyde dig hjælp til hurtigt at komme igang – til en fast pris – på dette vigtige område!

Tilmeld dig webinaret her: SUTlite Webinar

 

Polycom & IBM – The Social Business Experience

Polycom og IBM vil gerne invitere dig til vores nordiske event d. 18 april. Deltag i vores event og få mere viden om hvordan kommunikation ændrer sig:

  • Oplev hvordan sociale netværk ændrer den måde mennesker forbindes og kommunikerer på
  • Lær hvordan man planlægger videosamtaler fra email og social business interfaces via IBM Sametime og Polycoms RealPresence Platform
  • Se hvordan virksomheder bruger sociale netværks værktøjer til at kommunikere internt og eksternt – via messaging, video og social media
  • Lad eksperter give dig en forståelse for hvordan disse værktøjer kan spare dig tid og penge

Tilmeld dig her: Polycom & IBM Event (link ligger udenfor ibm.com)

Vi ser frem til din deltagelse

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: