Skip to content

19. april 2012

DanNotes Social Business Event

af Lotusdk

DanNotes er en dansk brugergruppe for virksomheder og organisationer, der anvender eller overvejer at anvende Lotus Notes. DanNotes fremmer kendskabet til Lotus Notes i Danmark, og fremmer samarbejdet mellem virksomheder og organisationer der anvender Lotus Notes. Derudover præsenterer DanNotes nyheder og løsninger i Lotus Notes

Eventet finder sted d. 2/5/2012 – 3/5/2012 og forløber sig over 2 dage. Eventet vil finde sted på Comwell Klarskovgaard, Korsør.

Business-sporet:
Business-sporet er nyt på DanNotes. I bestyrelsen oplever vi at mange af vore medlemmer efterspørger en mulighed for at blive uddannet til at være troværdige sparringspartnere i Social Business diskussioner i egne organisationer. På dette spor vil du få mulighed for, at deltage i en modereret debat omkring Social Business – Hvad er det og hvordan kommer man i gang? For at strukturere debatten vil vi tage udgangspunkt i bl.a. IBM’s Social Agenda og bogen ”GET BOLD” af Sandy Carter fra IBM. Efter denne introduktion vil vi springe videre til en mere praktisk diskussion og eksempler fra konkrete Social diskussioner hos IBM kunder.

Vi er denne dag så heldige at have Uffe Sørensen med på business sporet. Uffe er Social Business & Collaboration Director, Software Group, EMEA i IBM. En imponerende titel der dækker over en mand der virkelig kan bidrage med erfaringer fra slagmarken. Uffe vil især hjælpe med at gøre emnet konkret og videregive erfaringer omkring hvad det i praksis betyder at indføre en Social tankegang i virksomheden.
Eftermiddagen vil være meget dialogpræget.
Vi håber at rigtigt mange af jer vil deltage på Business sporet og vi glæder os til en spændende diskussion.
Moderatorer / indlægsholdere vil være Jens Overgaard Dinesen (IntraVision, DanNotes), Kirsten Dencker (HMN, DanNotes) samt Uffe Sørensen (IBM).

Admin-sporet:
Domino Platformen er igennem de senere år blevet udvidet med andre typer af teknologi, samtidig med at infrastrukturen omkring Domino er blevet mere kompliceret.
På Domino Administrator sporet vil vi se på Roadmap for Domino igennem 2012 og 2013, gennemgå de nye infrastruktur begreber omkring platformen og deres betydning for Domino Administratoren.
Vi vil se på administration af de “andre” teknologier som Sametime, SUT Lite, Connections, TDI samt gå dybere ind i Deployment af Features, Plug-In’s og Widgets. Vi vil også tage de mere “traditionelle” administrations opgaver op til gennemgang som f.eks. Notes Client Package og Traveler Administration. Der bliver nok at tage med hjem og overveje.

Udvikler-sporet:
Fremtiden for Domino som udviklingsplatform byder på XPages, Java, JSF, mobile og meget mere. Udvikler-sporet på seminaret i maj vil byde på danske og internationale talere der netop ved noget om disse ting. Kom og bliv inspireret til at være en del af fremtiden!

Det er muligt at deltage i ét seminar uden at være medlem.
Arrangementets pris incl. fuld forplejning og indkvartering er kr. 3.500,-

Den fulde agenda og tilmelding findes her: DanNotes Social Business Event

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: