Skip to content

20. april 2012

Webinar d. 15/5: SharePoint, Connections og jeres Social Business ambitioner

af Lotusdk

Præsenteret af: Niels Jørgen Hansen (IBM)

May 15, 2012 8:45 AM – 9:15 AM

Microsoft oplever fortsat stor succes med SharePoint, og stadig flere virksomheder og organisationer har på den ene eller anden måde adopteret SharePoint som en del af deres Intranet, deres applikationsplatform og/eller samarbejdsløsning. Med baggrund i selvsamme succes har en lang række andre aktører introduceret løsninger, der enten udvider eller komplementerer SharePoint funktionalitet på forskellige områder. Ét eksempel på et sådant område er omkring implementation af social eller Enterprise 2.0 funktionalitet, et område der ofte beskrives som begrænset eller ligefrem mangelfuldt når talen falder på SharePoint.
IBM oplever således at der er stor efterspørgsel efter funktionalitet der enten integrerer med, eller udvider hvad SharePoint leverer indenfor social – ikke bare fra eksisterende IBM kunder, men på tværs af traditionelle teknologiske barrierer og preferencer. Ved at kombinere SharePoint med IBM Connections får man en stærk kombination, som ikke alene er stærk på content siden, men som også har alle de sociale egenskaber, som kan sikre at Jeres organisation også kan realisere den værdi som en transition til en social business kan tilføre.

Kom og brug en halv time sammen med IBM og hør lidt om vores bud på en Social Business platform – IBM Connections – og hvordan denne, sammen med Microsoft SharePoint, kan skabe et godt fundament for Jeres Social Business ambitioner.

Dette webinar vil delvist være en opfølgning på seminaret “Socializing SharePoint”, afholdt i efteråret 2011, men fokuserer mere på hvordan I rent praktisk kommer i gang med Jeres rejse henimod at blive en Social Business med Microsoft SharePoint og IBM Connections.

Tilmelding

Reklamer
Read more from Social Business

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: