Skip to content

29. juni 2012

1

Ny Country Manager i IBM Collaboration Solutions Denmark

af Lotusdk

Efter ca. 3 år som Account Manager i IBM Collaboration Solutions, har jeg fra dags dato valgt at takke ja til jobbet som landechef for ICS, hvor jeg tager over efter Anders Holm Petersen.

Gennem de seneste to år, har jeg mødt en lang række kunder, primært industrielle kunder, hvor dialogen har været centreret omkring samarbejde, vidensdeling og produktivitet. Nu får jeg muligheden for at tale med endnu flere kunder, og det ser jeg rigtig meget frem til.

IBM Collaboration Solutions, før kaldet Lotus, har gennem de senere år, gennemgået en radikal transformation, hvor kerneproduktet Notes traditionelt har været omdrejningspunktet. I kraft af den ”sociale revolution” som lige nu hænger over os i den private sphere, har det sat nye standarder for hvordan virksomheder anvender sociale værktøjer og medier. Mail er stadig et forretningskritisk værktøj, men tendensen og brugen er under kraftig udvikling. Det oplever vi hos vores kunder og partnere, hvor dialogen er meget fokuseret på vidensdeling, samarbejde og produktivitet, bl.a. ved at bringe anvendelsen af e-mail ned.


Vi ser en stigende interesse i markedet, og markedet har netop reageret på IBMs store satsning på området, ved at kåre IBM som markedsleder for ’Enterprise Social Software’. Vi har løsningerne, vi har ekspertisen og vi har de relevante referencehistorier.  Det er også derfor vi nu ser, at vi går ud i markedet, og komplementerer eksisterende løsninger,  som eksempelvis SharePoint med en add-on komponent, der giver SharePoint en kritisk ny dimension inden for samarbejde og vidensdeling. IBMs seneste CEO studie sætter en tyk streg under, hvor vigtigt det er, at være en social virksomhed – både overfor kunder, partnere og ansatte.

ICS fremtidige strategi er klar – vi ønsker og bestræber os på at være markedsledende indenfor for Social Software. Vores strategi er også ’Mobile First’, at gøre ny funktionalitet tilgængelig i en browser og fra mobile devices først, en strategi som stemmer fuldt overens med markedets efterspørgsel og udvikling.

Jeg glæder mig til at kunne være med til at præge denne udvikling, og specielt meget til at tale med vores mange kunder om deres tackling af den sociale dimension, som inden længe, hvis ikke allerede, hænger over jer.

Deniz Cartilli
Country Manager, ICS Danmark

Reklamer
1 kommentar Post a comment
  1. Rene Thorarinsson
    jul 3 2012

    Tillykke, jeg ser frem til fortsat godt samarbejde. Mvh. Rene Thorarinsson – Semler IT.

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: