Skip to content

About

IBM Social Business er paraplybetegnelsen for en lang række af de værktøjer, der gør det muligt at kommunikere og dele viden på en hurtig og effektiv måde – internt i din virksomhed, såvel som eksternt med dine kunder og samarbejdspartnere. Det drejer sig bl.a. om intelligente e-mailsystemer, diskussionsfora, websites, message boards og profildatabaser.

Fælles for alle værktøjerne er, at de bygger på erkendelsen af, at mennesker er kilden til innovation og produktivitet: Det er dine medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder, der får idéer, opsnapper nye strømninger og får øje på udfordringer såvel som løsninger. Og det er disse menneskelige ressourcer, som IBM Social Business hjælper dig med at bringe i spil.

Din virksomhed er allerede på vej mod at blive en social business

Sociale netværk er på dagsordenen over alt. Vi deler dagligt information og udveksler idéer via sociale medier – ikke kun privat men også i professionel sammenhæng. Som sådan, er din virksomhed og dine medarbejde allerede godt på vej til at blive en social business.

Og det er et held. For erfaring viser, at virksomheder, der opmuntrer sine medarbejdere til at bruge sociale værktøjer, performer særdeles godt. Det kan du bl.a. læse mere om i vores white paper ”Becoming a Social Business”, hvor en række virksomhedsledere fra USA deler deres erfaring med at integrere sociale værktøjer i den daglige arbejdsgang.

Alle indlæg på denne blog er et udtryk for personlige holdninger og opfattelser af alt stort som småt, som på en eller anden måde relaterer sig til Lotus.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: